OČI – Tinktura za poboljšanje vida

sta-je-tinktura

OČI – Biljna formula za poboljšanje vida.

Dejstvo: Poboljšava protok krvi u očima, smanjuje iritaciju oka, uklanja toksine iz oka, uspešno otklanja kataraktu.

Sastojci: vidac (Euphrasia rostkoviana), divizma (Scrophulariaceae), malina (Rubus idaeus), komorač (Foeniculum vulgare), ljuta paprika (C. annuum).

– Zapremina: 50 ml
– Cena: 590 din.

tinkture za oci, dr Richard Shulc

Tinkture dr. Ricaharda Shulca

 Tinktura za poboljšanje vida

OČI – Tinktura za poboljšanje vida

Konstatacija: Suština prilikom lečenja ovom biljnom formulom kojom se rešavaju problemi sa vidom poput katarakte, glaukoma, zamagljenog vida i ostalih očnih problema i na kraju samog slepila jeste da se primenjuje celokupan program lečenja (kao i kod svakog zdravstvenog problema). Mora da se primenjuje „temelj izlečenja“ – biljna presna ishrana (ništa ne moze da se izleči prirodnim putem ako se ne poštuju određeni prirodni zakoni ishrane i načina života). Prava moć ovog programa je u njenom temelju – biljnoj ishrani, uz koju ide i proces pročišćavanja creva. Bilo koje rezultate da dobijete, oni su ogledalo vašeg truda.

Ako se koristi samo tinktura za ispiranje očiju, onda možda dođe do nekih promena. Ali ako se to radi 6 puta dnevno i popiju dnevne kolicčne sokova, primenjuje celokupni program onda ce rezultati biti mnogo bolji. Najbolji rezultati i efekti se dobijaju kombinovanjem biljne formule za mozak (koja stimuliše protok i dotok krvi i kiseoinika u mozak – čime se automatski poboljšava vid).

—–

Naruci slanjem sledecih podataka

Ime i prezime,

Adresa (ulica, postanski broj i mesto)

i kontakt telefon

na email: zakonizdravlja@gmail.com

ili sms-om na:

064-2448902

Vise o tinkturama pogledajte OVDE

About Admin Pinhole

Sve nesto lepo. Zdrava rec, zdrava misao, zdravi ljudi..

Posted on November 19, 2014, in Ko su ,sta su ,cemu sluze? and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a comment